Omgeving


Altijd wel wat te doen!

Wij hopen u een comfortabel overnachtingsadres aan te bieden in het centrum van één van Holland’s oudste steden. Alle voorzieningen zijn op loopafstand (openbaar vervoer, musea, winkels, restaurants e.d.). De prachtige natuur van de Hollandse Biesbosch, de Molens van Kinderdijk  (op werelderfgoedlijst) en wereldhavenstad Rotterdam zijn enkele hoogtepunten in de nabije omgeving. Dordrecht als uitvalsbasis biedt vele mogelijkheden!

De rivier is een levendig tableau waar heel de dag door de meest verschillende vaartuigen langskomen, leuk om te zien en om een inzicht te krijgen in wat er zoal vervoerd wordt over water. De bunkerboot is een gezellige aanlegplaats waar de hele dag diverse binnenvaartschippers aanleggen om te foerageren.

Verken de omgeving

De binnenstad van Dordrecht is uitstekend om al wandelend te ontdekken. De wijdere omgeving is ook geweldig om te ontdekken per fiets. U kunt uw fietsen veilig stallen in onze ruime, overdekte parkeerplaats. Als u zelf niet in de gelegenheid bent om uw fiets mee te nemen, dan kunt u er natuurlijk altijd één huren.

Uit eten in de omgeving

Er zijn genoeg restaurants en terrasjes in de directe omgeving die uw verblijf aangenaam gaan maken. Vraag gerust om informatie.

Zonsondergang Hooikade

Korte Engelenburgerkade facadesKnolhaven

Russisch fregat 'Shtandart' mast en wand

Antiek zeilschip op de Oude Maas

 

 

 

De Pottenkade, achter de Grote Kerk

Nieuwbrug, omgeving Wijnstraat

Tuin bij de Grote Kerk

Uitzicht op Zwijndrecht bij schemer

Big bargeSea worthyLuxury YachtRivier de Oude MaasLange Geldersekade